Retur av varer


Kontakt oss på telefon +47 96 50 90 50 eller send e-post (salg@rosendalmaskin.no), før du sender varene i retur!

Innmelding og retur av skadet vare.
Ved skadet vare vennligst ta kontakt med oss snarest mulig på telefon +47 96 50 90 50 eller på e-post (salg@rosendalmaskin.no)

Angrerett
Du har 14 dagers ubetinget angrerett fra du har mottatt varen med informasjon fra oss vedrørende dine rettigheter samt angrerettskjema.

Ved bruk av angreretten må varen leveres tilbake til selgeren uten unødig opphold og senest 14 dager fra melding om bruk av angreretten er gitt. Kjøper dekker de direkte kostnadene ved å returnere varen.

Hvordan benytte angreretten
Hvis du vil benytte deg av angreretten, er det viktig at du gir beskjed til til oss. (ringe eller skrive en e-post) Sørg også for å legge ved kontonummeret ditt. Vi anbefaler at du sender det inn skriftlig. Vi gjør oppmerksom på at å la være å hente pakken på posten ikke anses som benyttelse av angrerett. Det er derfor viktig at du henter ut pakken, og følger rutinen beskrevet ovenfor.

Angrerettskjema finner du her. Angrettskjemaet er også vedlagt i ordrebekreftelsen som kunde har mottatt når bestilling ble gjennomført.

UAVHENTET PAKKE
Ved uavhentede pakker vil kunden bli ilagt et gebyr på kr 200,- for å dekke våre kostnader i forbindelse med pakking, frakt, returporto og administrasjon.